آسان خرید کنید (تحقیق, مقاله, پایان نامه,طرح توجیهی,سوالات فنی حرفه ای,استخدامی)

محل لوگو

دانلود نمونه سوالات آشپزی درجه یک | 220 سوال فنی حرفه ای با جواب


دانلود نمونه سوالات آشپزی درجه یک | 220 سوال فنی حرفه ای با جواب

این مجموعه مناسب برای هنرجویان هنرستان های فنی و کاردانش و همچنین هنرجویان سازمان

 فنی و حرفه ای و سایر آموزشگاه ها جهت آمادگی آزمون می باشد 

فرمت فایل: پی دی اف (PDF) ، تعداد: 220 سوال با جواب

  

قسمتی از محتوای فایل جهت بررسی شما پیش از خرید در زیر نمایش داده شده است

  

در تهیه سوپ پیاز فرانسوي از پنیر به چه صورت استفاده می شود ؟ ( ت : 1 ( الف ـ پنیر را داخل سوپ می ریزیم و از روي حرارت بر می داریم . ب ـ پنیر را روي تکه هاي نان تست ریخته و روي سوپ قرار می دهیم . ج ـ پس از کشیدن سوپ داخل ظرف مورد نظر پنیر را روي آن می پاشیم و سرو می کنیم . د ـ پنیر را روي تکه هاي نان تست در فر قرار داده و قسمتی پنیر روي نان آب شد روي ظرف سوپ قرار داده سرو می کنیم . 2 _ کدامیک از گزینه هاي زیر صحیح نمی باشد ؟ الف ـ پتاژ غلیظ ترین نوع سوپ است . ب ـ کنومه غلیظ تر از سوپ است . ج ـ کنومه از پتاژ رقیق تر است . د ـ سوپ از بویون رقیق تر است . 3 _ پتاژ چیست ؟ الف ـ سوپی غلیظ است . ب ـ کلیه سوپهاي رقیق را پتاژ گویند . ج ـ تمام سوپهایی که با آرد غلیظ می شوند به آن پتاژ می گویند . د ـ سوپهایی که در فنجان هاي گرد سرو می شوند به آن پتاژ می گویند . 4 _ در تهیه سالادهاي داراي سس مایونز یا مستقات آن بهتر است : ( ت : 2 ( الف ـ سس را هنگام مصرف به سالاد اضافه کنیم . ب ـ سس را نیم ساعت قبل از مصرف به سالاد اضافه می کنیم . ج ـ سس را حداقل 4 - 3 ساعت قبل از مصرف به سالاد اضافه کنیم . د ـ سس را یک روز قبل به سالاد اضافه کرده و در ظرف کرده و در ظرف پلاستیکی درب دار نگهداري می کنیم . 5 _ براي تهیه برنج سالاد برنج ، برنج چگونه با ید با شد ؟ ( ت : 3 ( الف ـ به صورت آبکش با ید با شد . ب ـ برنج را باید دم کرد سپس به سالاد اضافه نمود . ج ـ برنج باید به صورت کته پخته شود و با سس کاملاً مزه دار شود . د ـ برنج باید به سبک برنجهاي ژاپنی سرخ شود . اصطلاحاً فرایدراس چه نوع كشمشي درمرصع پلو مناسب است ؟ الف:كشمش سبز ب: كشمش ريز پلويي ج: مويز د: كشمش استفاده نمي شود 4 -براي پختن كوفته هاي آماده شده بايد...................... الف: آنها را در آب جوش قرار دهيم تا پخته شود ب:آنها را در آب معمولي قرار داده روي گاز گذاشته تا جوش آيد ج: آنها را بدون آب با كمي روغن با حرارت ماليم مي پزيم د: كمي در روغن تفت داده بعد در آب مي پزيم 5 -در سس پرتقال به نسبت دو پيمانه آب مرغ .................... نياز است الف: دو پيمانه آب پرتقال ب: يك پيمانه آب پرتقال ج: چهار پيمانه آب پرتقال د: سه پيمانه آب پرتقال 6 -براي ساالد بادمجان بادمجانها بايد ..........................باشد الف: تنوري يا كبابي ب: سرخ شده و خرد شده ريز ج:آب پز يا بخار پز د: اول ريز كرده بعد سرخ شود 7 -سبزيجات و صيفي جات درون پتاژ لوبيا سفيد چيست ؟ الف: نخود سبز و لوبيا سبز ب: هويج ج:شلغم- جعفري- ترخون د: همه موارد 8 -سيري كه در ژيگو مصرف مي گردد بايد .................. الف: با كارد گوشت را سوراخ كرده و سير را درون آن فرو كرده بعد پخته شود ب: سير را كوبيده به سطح گوشت مي زنيم ج: سير را به همراه گوشت سرخ ميكنيم د: سير كوبيده را به گوشت پخته شده مي زنيم 9 -مواد الزم جهت كوفته مرغ : الف: مرغ پخته- آرد سوخاري- كره- تخم مرغ- نمك و فلفل ب: مرغ خام- آرد سوخاري- زرده تخم مرغ- آب گوشت – نمك و فلفل ج: مرغ خام- آرد سوخاري- زرده تخم مرغ- آب گوشت- كره – نمك و فلفل د: مرغ پخته – آرد سوخاري – زرده تخم مرغ- كره- تخم مرغ- نمك فلفل- آب گوشت 13 -براي پخت كوفته بايد از حرارت ........... استفاده شود چه نوع كشمشي درمرصع پلو مناسب است ؟ الف:كشمش سبز ب: كشمش ريز پلويي ج: مويز د: كشمش استفاده نمي شود 4 -براي پختن كوفته هاي آماده شده بايد...................... الف: آنها را در آب جوش قرار دهيم تا پخته شود ب:آنها را در آب معمولي قرار داده روي گاز گذاشته تا جوش آيد ج: آنها را بدون آب با كمي روغن با حرارت ماليم مي پزيم د: كمي در روغن تفت داده بعد در آب مي پزيم 5 -در سس پرتقال به نسبت دو پيمانه آب مرغ .................... نياز است الف: دو پيمانه آب پرتقال ب: يك پيمانه آب پرتقال ج: چهار پيمانه آب پرتقال د: سه پيمانه آب پرتقال 6 -براي ساالد بادمجان بادمجانها بايد ..........................باشد الف: تنوري يا كبابي ب: سرخ شده و خرد شده ريز ج:آب پز يا بخار پز د: اول ريز كرده بعد سرخ شود 7 -سبزيجات و صيفي جات درون پتاژ لوبيا سفيد چيست ؟ الف: نخود سبز و لوبيا سبز ب: هويج ج:شلغم- جعفري- ترخون د: همه موارد 8 -سيري كه در ژيگو مصرف مي گردد بايد .................. الف: با كارد گوشت را سوراخ كرده و سير را درون آن فرو كرده بعد پخته شود ب: سير را كوبيده به سطح گوشت مي زنيم ج: سير را به همراه گوشت سرخ ميكنيم د: سير كوبيده را به گوشت پخته شده مي زنيم 9 -مواد الزم جهت كوفته مرغ : الف: مرغ پخته- آرد سوخاري- كره- تخم مرغ- نمك و فلفل ب: مرغ خام- آرد سوخاري- زرده تخم مرغ- آب گوشت – نمك و فلفل ج: مرغ خام- آرد سوخاري- زرده تخم مرغ- آب گوشت- كره – نمك و فلفل د: مرغ پخته – آرد سوخاري – زرده تخم مرغ- كره- تخم مرغ- نمك فلفل- آب گوشت 13 -براي پخت كوفته بايد از حرارت ........... استفاده شود

چون فقط تکه هایی از متن اصلی برای نمونه در این صفحه بارگذاری شده ممکن است هنگام انتقال مطالب از فایل به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درست درج نشوند ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است

>> در این سایت کلیه تراکنش ها مورد تضمین است و وجه پرداختی در صورت عدم رضایت مشتری از بخش پشتیبانی با وارد کردن شماره پیگیری قابل برگشت است، پس با خیال راحت خرید کنید

 >> جهت اطمینان بیشتر می توانید از بخش تماس با ما سوالات خود را مطرح نمائید.

مشتری گرامی:

بعد از خرید لینک دانلود در صفحه نشان داده خواهد شد، و همچنین لینک به ایمیل شما نیز ارسال می شود که از طریق ایمیل نیز قابل دانلود مجدد می باشد


مبلغ قابل پرداخت 8,900 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۸               تعداد بازدید : 2779

برچسب های مهم

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما